Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

tiistai 20. heinäkuuta 2010

Pienta aamumarinapaivitysta

Tulin asken isalle "nukkumaan" hetkeksi; kavin suihkussa, kampasin tukkani ensimmaisen kerran moneen p¨aivaan ja pesin hampaat, ajoin sangen naamasta ja kaivoin pakastimesta sinne hetkea aiemmin tunkemani lusikat silmapussien iloksi.
Deodoranttia.
Ja rasvaa, olkapaat on taynna punaista aurinkoihottumanappya, tai sitten se on jotain allergiaa.
Odottelen, että talo herailee ja vanhempi pikkusisko lahtee toihin ja isa nousee keittamaan teeta ja tekemaan aamupalaa, sillä on lyhennetty tyoviikkoa vatsahaavan ja umpisuolen puhkeamisen jälkeen, kerran se ei pysty olemaan vaan sairaslomalla ja levata oloaan paremmaksi.


Parin tunnin paasta haen Nuhan ja Nathanielin naapurista Aiméen vanhemmilta. Ajattelin, että voitaisiin lahtea karrylenkille sairaalalle vaikka puiston kautta, eikohan nekin ole aika hadissaan kun viimeksi on pikkuveljen nahneet verissapain lattialla.

Mutta Romysta. Romylla on epilepsia, ja siihen pitkien kokeilujen kautta vihdoin loydettiin ihan kohtuuhyva laakitys, joka valitettavasti on taman vuoden puolella kevaalla alkanut menettaa tehoaan, mutta siita on vaan viitattu kintaalla neurolla ja sanottu etta katsellaan nyt.
No, eipa katsella enaa.
Paa'asiassa sen epilepsia on tuijottelua ja pienta tajunnanmenetysta, mutta on myos naita pahempia kohtauksia, joissa lahtee jalat alta. Nyt se on ilmeisesti lyonyt paansa poytaan, otsassa on tikit ja silma on mustana, tukkaa on ajeltu takaraivolta, etta se on saatu ommeltua kiinni.
Se hyvä puoli lapsissa on, etta kun luut ovat niin pehmeita varsinkin kallossa, harvemmin tulee pirstaleita ja enempaa vauriota aivoihin, ja toipuminenkin on nopeaa.
Viela ollaan vahan pyorryksissa ja unisia ja itkuisia ja kasi on kipea, mutta ainakin hereilla. Sairaalassa ollaan, kunnes kaikki kokeet onnistuu entiseen tapaan, tehoseurannasta kuitenkin on nyt paasty lastenpuolelle, mika on vähän kivempi paikka kuitenkin.

Viela ei voi sanoa miten tama tasta lahtee etenemaan, mutta aika sen nayttaa.

Nyt on tee valmista, pitkasta aikaa ihan kunnon haudutettua lehtiteeta eika mitaan paskaa pussipakattua moskaa, siirryn tasta juttelemaan ja tupakoimaan isan kanssa kuistille.

7 kommenttia:

Kauris kirjoitti...

voi pikku romya...

Joo se puhu mulle samaa, oisko ollu kans perjantaina.... Ei hemmetti.. :---(

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti saatte Romylle kunnon lääkkeet ja kaikki sujuu jatkossa hyvin. Tsemppiä pikkuiselle ja läheisille. Ei se ole kivaa, kun pieni joutuu sairaalaan.

Hades kirjoitti...

Toipumisia teille kaikille, toivottavasti kiakki sujuu parhainpäin.

Tino kirjoitti...

Voi että. Samaa sanon kuin ylemmät.

*

Arvaa kuka ensin iltapäivällä valokuvasi itse itseään ahkerasti ja huomasi että kameran akku loppuu? Arvaa sitten, kuka fiksuna tyttönä latasi kameran akun ja laittoi sen paikalleen ja tyhjensi kameran turhista kuvista että tilaa musiikin ihmetriolle on enemmän? Sitten se sama fiksu likka laittoi kameran hienoon, punaiseen kamerapussukkaan ja jätti keittiönpöydälle lähtö odottamaan - siinähän se oli kotiavainten vieressä.

Arvaa onko se kamera vieläkin siinä hienossa punaisessa pussukassaan keittiönpöydällä? Helvetin epic fail.
Kaveri kyllä kuvasi ja videokuvasi paljon ja kiikutan koneeni niille tässä päivän-parin päästä, että saan kyllä toisen käden otoksia vähän myöhemmin.
(ja ne soitti hysterian ja map of the problematiquen ja herrajestas kun se oli upeaa. otatko mut mukaan manchesteriin?)

shadychick kirjoitti...

Voimia koko porukalle<3

Anonyymi kirjoitti...

kaikkea parasta pikku Romylle, toivottavasti pään kolauttamisesta ei seurannut mitään vakavaa ja toivon tosissani, että lääkitystä saadaan tehostettua. meilläpäin kohtausten lisääntyminen/lääkityksen tehon heikkeneminen korreli vahvasti stressin kanssa. voimia.

whatsername kirjoitti...

Tsemppiä Romylle ja sullekin ! ♥