Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

torstai 9. joulukuuta 2010

Valvomiseksihan tämäkin meni

Doxal ♣
Stella ♣
kofeiiniton päivä ♣
laput silmille ♣


....


ja kolme tuntia myöhemmin yhä valvottaa ja suututtaa.


Miten vitussa, anteeksi nyt vain että kysyn, ne aamut on niiiiiin vaikeita, ja hyvä että päivästä selviää torkahtamatta pystyyn ja sänkyynkin mennään kuolemanväsyneinä - ihan vain hyöriäkseen ja pyöriäkseen muutaman tunnin ympäriinsä, ketjutupakoidakseen turhautumiseen ja sen jälkeen vaan sitä istuksii paikoillaan kun mitään ei tietenkään voi tehdä kun muut nukkuu. Pieni Stellapöhnä on tottakai päällä, voisin käyttää tätä oikeasti masennuslääkkeenä nukahtamislääkkeen sijasta. Piristyn kuin pieni peipponen ja elämä tuntuu niin ihanan kepeältä. Tosin muistella ei kannata mitään lääkkeen vaikutuksen alaisena tekemäänsä, en minä tännekään huomenna muista itkeneeni tätä vääryyttä. Siis sitä vääryyttä, että ne ihmiset, jotka osaavat nukkua eivät arvosta sitä tarpeeksi, tai jos tulee pari yötä huonosti nukuttua niin kehtaavat sitten vikistä väsymystään.

Koettakaapas valvoa silmät selällänne muutama viikko putkeen ja katotaan sitten kellä on vielä kivaa!

Juuei, mie otan lisää lääkettä. Perkeleen lääkäriaika on vasta parin viikon päästä ja koska se on viimeinen kerta kuristan siitä vaikka ulos Opamox-reseptin, en minä niillä ole yliannostellut yli vuoteen!

1 kommentti:

shadychick kirjoitti...

voiko edes ottaa mikään niin paljon päähän kuin se, että joku valittaa nukkuneensa 'vain' 6-7h ja olevansa ihan väsynyt.

vaikkei kenenkään ongelmia saisi vertailla, silti toiset tuntuu pääsevän niin paljon helpommalla. toivottavasti sait ees vähän unta palloon.