Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

perjantai 5. elokuuta 2011

ihan tosissaan elän helvettiä


Syön päivässä 3 tablettia 1 gramman Paratabseja, 10 kappaletta 400 milligramman Buranoita ja otan välillä äitin Ardinexeja muutamia satunnaisia nappeja, jos siltä oikeasti tuntuu. Minä en tykkää syödä särkylääkettä, mutta jos en heti aamusta aloita, istun koko päivän vessanlattialla kramppaavan mahan kanssa itkemässä ja laattaamassa kivusta.

Eihän noilla pysy kaikki läpilyönnit millään poissa, mutta ainakin osan aikaa pystyy liikkumaan ja istumaan normaalisti, ja kipuaaltojen aikaan raskaushengitellään ja istutaan kaksinkerroin sekä yritetään olla menettämättä tajua.

Kipua on vatsanalueen lisäksi myös selässä, päässä sekä jaloissa ja välillä käsissä nesteturvotuksen takia, pään kohdalla saattaa olla, että joudun jännittämään vartaloa sen verran enemmän kuin tavallisesti, että tulee purtua hammasta.

Eilen pääsin läpi lääkärin soittoajalla, mutta se sanoi, ettei nyt voi kirjoittaa mitään reseptiä vahvemmista lääkkeistä ennen kuin menen suolistettavaksi. Sori vaan, koetappa kestää.

Tällä hetkellä elämässä ei ole yhtään mitään järkeä, jokainen hetki on täyttä kärsimystä ja oikeasti, mitä vittua, miksen minä vaan tapa itseäni, voisi tulla huomattavasti helpompi olo.

Jos tämä reilua ja kivaa nuoruutta niin tätä tarvitse enää yhtään katella.

Ei kommentteja: