Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

perjantai 7. elokuuta 2009


Väsyttää ja vituttaa, olen sormeillut pilleripurkkia useampaan otteeseen, laskeskellut hyvällä matikkapäälläni olisiko siinä tarpeeksi, ehkä, ehkä ei. Se onkin se huonoin vaihtoehto: kun ei voi olla varma, ei minusta ole enää takaisin osastolle nyt kun olen maistanut hyvää oloa, vaikka se olikin vain väliaikaista. Minä muistan taas liian hyvin miltä tuntuu tuntea.
Huomenna on polikontrolli, osaankohan mennä sinne vielä?
Ajattelin että voisin paastota huomisen, en tunne nälkää, se on peittynyt muiden tunteiden alle. Maanantaina en syönyt, poltin 52 tupakkaa. Tiistaina söin puolikkaan omenan sairaalassa, poltin 23 tupakkaa. Keskiviikkona söin viisi Leijona-pastillia, poltin kolme tupakkaa, torstaina kuusi Leijona-pastillia ja yhden Pandan lakupalan, poltin viisi tupakkaa. Tänään söin askin pohjalle jääneen viimeisen tervanmakuisen pastillin, join viskin ja olen polttanut tähän mennessä seitsemän tupakkaa, taidan polttaa kahdeksannen ja lopettaa siihen.

Onko nälkä? Oletko syönyt?
Ei, olen, kiitos.


Kuin apteekinhyllyltä.


Alakerran juoppopariskunta on taas vauhdissa riitojensa kanssa, ehkä eksyn taas niiden oven taakse vasaran kanssa, tai sitten paukutan vain pattereita ja lattiaa, ymmärtäisivät jo millaisessa rakennuksessa asuvat.

5 kommenttia:

miltamo kirjoitti...

Sä et sit tosiaan syö mitään :D
Hyvä sä..

Kelvoton kirjoitti...

Ihan hyvä idea tommoinen poli olisi, vielä kun sellainen olisi tällä paikkakunnalla... Tällainen 1000 ihmisen tuppupaikka niin eipä ne sellaisia tänne tee. Eli se olisi lähdettävä jollekin toiselle paikkakunnalle. Eli pitäisi saada joku kyyti kotoa. Ja sitten siinä olisi kova selitys kotona että miksi sinne on päästävä.

Kelvoton kirjoitti...

Voi miten jaksatkin ajatella asiaa mun puolesta.

Eiköhän sitä jonkinsortin apua tulisi, kun vain saisi pyydettyä ja joku jopa uskoisi mitä sanon ja ottaisi vakavissaan. Mutta ainakaan juuri nyt en ole minnekään ryntäämässä. Mutta jos se loputon paha olo tulee takaisin ja kun kaikki taas kaatuu päälle (ja jos uskallan) kyllä tähän on jotakin troppia saatava.

Ja kyllä ehkä olisi mahdollista, että äitini olisi (terveyshuollon ihmisenä itsekin) avun kannalla. Mutta asun isäni luona, ja hänellä on jonkinlaisia täydellinen-perhe-terveessä-yhteiskunnassa-päähänpinttymiä.

öäöäöäöäö. Kiitos.

Sini kirjoitti...

Koitetaas silti muistaa Anttu syödä. :D koskee myös allekirjoittanutta tällä hetkellä.. Mutta juu, alkoi tehdä mieli tupakkaa..

Tino kirjoitti...

Voi perse. En edes muistanut koko koulua, adssdfgfad. Ylihuomisesta lähtienkös ne tulokset nyt sitten tuleekin.
Onks sulla nyt sitten se kymppiluokka, vai onko sekin yhä vaan yksi vaihtoehto?