Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

sunnuntai 9. elokuuta 2009

[K-18, sisältää seksiä] Häntä koipien välissä

Haisen pojanhielle. Inhottavalle nihkeälle hormonitäytteiselle eritteelle.
Minua ei nolota niin kuin ehkä pitäisi, ei, eihän siinä mitään ihmeellistä ole jos ei itse tee mitään asioiden edistämiseksi.
Olin eilen Homokorvan kanssa talo- ja koiravahtina, istuskeltiin pihalla juomassa makeaa, kun kolme teinipurkkapunkkaripoikaa ilmestyi eteen ja kysyi saisiko seuraan liittyä, käyttää puuceetä kun ei metsään jaksaisi paskantaa.
Yksi sammui eteiseen jossakin vaiheessa, toinen lähti kotiin ja kolmas vielä kehtasi pyytää yösijaa. Siinä vaiheessa Homokorva oli asettunut mukavasti mustalle koiran pureskelemalle nahkasohvalle, ja minä sain kunnian jakaa makuuhuoneen pienen päissään olevan pojan kanssa, tai pienen ja pienen, olihan se minua jo rutkasti pidempi, 15-vuotias kuulemma, kaksi muuta olivat vuotta nuorempia.
Siirryin harjaamaan hampaitani, ja kun tulin takaisin, minua odotti sängyssä mukavasti alushoususilleen riisuutunut lapsi, pystymuna kurkisti sepaluksesta, enkä oikein tiennyt pitäisikö kommentoida asiaa jotenkin, vai loukkaantuisiko se siitä että ylipäätään satuin vilkaisemaan sen suuntaan kaivautuessani peitteiden alle.
Enkä sitten sanonut.
Enkä sanonut siinäkään vaiheessa mitään kun se tunkeutui kiinni selkääni ja kietoi käsivartensa vatsani ympärille, vaikka kai se olisi pitänyt.
Nykynuoret. Ensin käytiin perseellä, puristelua ja sormetusta, jokaisen hienovaraisen poispäintyöntymisliikkeeni se otti toiveena että tulisi lähemmäs.
Lämmintä ja kiihkoista hengitystä niskaan, tukan silittelyä, ensin siis hoidellaan alapäätä ja sitten vasta ylä, ennen kaikki oli toisin.
Seksiksi määritellään vain sellainen jos ainakin toinen osapuolista tyydyttyy.
En siis ole harrastanut lapsen kanssa seksiä, osasin humalasta huolimatta sanoa vastaan pitääks käyttää kumia?-henkäykselle.
Minun pääni selkeää sinä hetkenä kun joku alkaa kuiskailemaan, en näe siinä mitään seksikästä, mielummin kovaa ja korkealta.
Ei siis sillä että koko tilanteessa olisi ollut pienintäkään murua seksikkyyttä.
Eihän se edes tiennyt mitä teki, ehkä jotakin pornovideoapinointiharjoitusta.


Pyöräilin aamuneljältä kotiin Leijonan syliin, minulla oli tullut jo ikävä.

Olen pyöriskellyt omatunnontuskissa siitä asti, minua vaivaa, minkä takia annan käydä käsiksi, iästä, sukupuoleta tai mistään muustakaan välittämättä, en kunnioita ruumistani pätkääkään, ei minua voisi vähempää kiinnostaa. Sen takia en taida nauttia seksistä, en vain ole sitten kiinnostunut.
15-vuotias on jo vuoden vanhempi kuin minä olin ensimmäisen lapsen tullessa, mutta nyt olen tainnut kasvaa aikuiseksi. Ällöttääkin ajatella kuinka ajoissa on aloittanut, hyvät lapsuusvuodet on menneet hukkaan siinä.

Kysyin Leijonalta, eikö sitä koskaan ällötä meidän ikäeromme. Päälle se, että olemme oikeastaan tunteneet koko elämäni ajan, nähneet pari kertaa vuodessa, minä olen kasvanut margariinirasian kokoisesta puoleentoista metriin.
Se vastasi tottakai, alussa paljon ja vieläkin välillä. Asiat menevät suurissa ikäeroissa vanhemman vastuulle, ja jos toinen on 15 ja toinen 20, se on jo suuri ikäero.
Mietin välillä Leijonan haluja, ne kun tuntuvat olevan kohdallani loputtomat. Mikä minussa sitä kiinnostaa niin paljon? Se että olen jotain uutta? Olenhan minä jo yli vuoden ollut saatavilla. Se että olen pieni ja lapsi? En ole edes varma haluanko tietää.

2 kommenttia:

Tossavainen kirjoitti...

No se oli menoa se. Wohoo! :--D

Sheri kirjoitti...

Kiitos kommentista. Nyt jo hiukka parempi mieli. Johtuskohan siitä, että pääsee tänään viihteelle ja huomenna vapaa? :P Täytyy yrittää nyt saada kyllä silti jotain selkoa tähän.. :)