Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

torstai 29. lokakuuta 2009

Mua väsyttää ihan vitusti

Väsyttää silmiä, haukotuttaa, on löysä olo, rytmihäiriöitä... haluan vaan saada nukuttua, muttei se ole ihan niin helppoa. Täysikuu odottelee nurkalla taas. Joka kuukausi sama tappelu, onko ihme että alkaa hieman kyllästyttää jo?
Mahanpohjani hyppää kurkkuun, puristaa ja oksettaa ja inhottaa ja on tyhjä olo, täytän ruualla, jota en edes nenän tukkoisuuden takia maista, mikään ei miellytä mutta on parempi laittaa sisään lisää ja lisää tavaraa. Ettei tarvitsisi tuntea sitä ahdistavaa tyhjyyttä.
Väsyttää oikeasti niin saatanan vitun paljon etten jaksa mitään.
Pitäisi siivota ja tiskata ja pestä vessa ja pakata, eikä minusta ole mihinkään. En jaksa nousta ylös sängystä ja viedä jalkopään täyttäneitä astioita altaaseen likoamaan, en saa otetta hommista, minä en jaksa.

Huomenna Englantiin.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei tosiaan ole ihme, että alkaa kyllästyttää.. Yhtä jos toista vituttaa tänään niin saa*anas*i
On niin paljon rästihommia, joita on jo kahden viikon ajalta jättänyt aina seuraavalle viikonlopulla. Arkisin väsyttää, mutta viikonloppuisin ei saa unta, vaikka nukkuminen olisikin silloin sallittua.

Hyvää ja turvallista matkaa Englantiin.

Anonyymi kirjoitti...

Aa, yksi ongelma vähemmän. Olen erittäin kiitollinen englantiavusta!! Omat lauseeni taas olivat hieman sekaisin ... tai sanotaanko, hieman erilaisia kuin sinun. Mutta kiitos sinulle suuresta avusta, minä yritän rauhoittua.

ღ remy. kirjoitti...

Toivottavasti matkasi sujuu/on sujunut mukavasti :)

Tiedän niin miltä tuntuu kun ei jaksa eikä kiinnosta ja tekis vaa mieli vetää peitto pään yli. niin paljon tehätäv, liikaa juttuja. Ei jaksa.

Kiva uusi ulkoasu, selkemäpi lukea.

Chloe kirjoitti...

vähä kiva, englanti! pidä kiva matka :)

SmilingGirl kirjoitti...

Mukavaa Englannin matkaa.