Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

torstai 1. lokakuuta 2009

Sunnuntaina on täysikuu, tällä viikolla nukkumisesta ei ole ollut vaihteeksi toivoakaan. Inhottaa olla luonnonarmoilla, vaikka pistää se kyllä nöyräksi.
Huomenna en kyllä mene kouluun, en jaksa, tämä on ollut yhtä tappelua saamattomuuteni kanssa. Kuinka vaikeaa oikeasti on saada itsensä liikkeelle?
Juttelin asiasta tänään hoitajani kanssa, jokseenkin syvällisesti, vaikka olinkin täysin pihalla puolesta mitä se sanomisistani päätteli, suurimmaksi osaksi johtuen siitä että olen pihalla aivan kaikesta muustakin sleep-deprivationin takia.
Juna oli myöhässä vartin, mutta vastoin tavanomaista reagoimistani, en tuntenut ärtymystä ja vihaa maailmaa kohtaan, vaan odottelin tyynesti, poltin muutaman tupakan ja vilkuilin kelloani miettien mihin bussiin sitä vielä ehtisi juosta. Käynneistä on aina loppupäivää ajatellen hyötyä.

Istuin Leijonan kanssa käytävän nahkapintaisilla penkillä odottamassa sen lääkäriä, kävin syömässä äidillä perunan ja hain kaupasta oikeaa ruokaa jääkaappini valon seuraksi. Ensimmäisen kerran ikinä viileäkaappi näyttää ihmismäisen täydeltä.

Väsyttääväsyttääväsyttää.

6 kommenttia:

pullero kirjoitti...

tästä kommentista tulis liian pitkä, jos vastaisin miks valehtelen siihen ruokapäiväkirjaan, joten vastasinpa sulle ihan postauksen muodossa. onnea unen saamiseen, ittelläni sama ongelma.

siihen maalaisjärkeen voin kyllä vielä vastata, että eipä taida paljoo sitä löytyä. semmosen suhteen oon aina ollu huono. mun järki koostuu siitä mitä aivoihini olen kirjoista päntänny.

Tino kirjoitti...

Höh, tietysti muistan itse sen karmean klovnin, mutta kepukan kanssa lyö ihan tyhjää. Konsultoin eilen äitiänikin kyseisestä kepistä, mutta sekään ei ollut aivan varma (tosin se polttaa pilveä tuhatviisisataa kiloa päivässä, vaikuttaneeko muistiin..).

Nukkumattomuus on paskaa, siis silloin kun se ei ole oma valinta. Mua ei niinkään enää unettomuus vaivaa, mutta kun tää perkeleen asunto on niin kylmä :<

K kirjoitti...

Kiitos onnitteluista. :)
Jakselemisia täysikuu-ongelman kanssa.. Tuskinpa se kovin helppoa on saada itsensä liikkeelle mikäli ei tule nukuttua. Sillehän ei voi mitään. Toivottavasti maanantaina on kuitenkin helpompaa.

ღ remy. kirjoitti...

Miul on varmaa jotain maanisuutta ajoittain ilmassa kun yhtee aikaan oisin vaa voinu nukkua (tosin lääkkeillä oli osuutta asiaan) mutta nyt olen taas palannu "vanhaan, tuttuun" rytmiin et nukahan joskus 2-3-4 aikoihin ja herään viimeistään 6-7 pintaan kun kissa herättää purasemalla jalastani :D (sillä on aina aamuisin nälkä ja mä tönin sitä pois)

Kelvoton kirjoitti...

Tiedäthän, tämä on voimientoivotuskommentti.

Merenneito kirjoitti...

ah, täällä toinen uneton. En tiedä valvottaako täysikuu minua (muuta kuin silloin kun suoritan sen aikaan wiccalaisia rituaaleja), mutta yskä kylläkin. Ja muutenkin kun on huonouninen, niin pienetkin asiat vaikuttavat @_@ Toivon sydämeni pohjasta että saisit unta. Pitkää univelkaa on tosi vaikea saada pois vaikka nukkuisi vuorokauden ympäri.