Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

maanantai 7. joulukuuta 2009

Current weight


38.3


Täytyy syödä enemmän. Täytyy käydä kaupassa ja ostaa ruokaa. Mutta en halua. En käynyt viime viikolla, viimeksi kävin, en edes muista, ehkä se sitten oli sitä edellisellä viikolla, tai sitten sitä ennen.

En saa lähdettyä kouluun, mahanpohjaa kuristaa ja hampaat lyö lukkoon. Silmät vuotaa, en ole itkenyt kunnolla, ne on liian täynnä kyynelnestettä.
Ehkä poltan vielä yhden tupakan ja menen sitten. Tai kohta. Kohta menen.
Tarvitsen käsiä pitääkseni pään kasassa.

5 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Toivottavasti pääsit kouluun asti! :> minäkin pääsin perille, mutta jumiuduin atk-luokkaan, kun tuo kemian luokka ei nyt oikein innosta, jalat eivät vain vie sinne. Tuo työkkäri-ideahan kuullostaa hyvältä, täytyy kait ottaa yhteyttä sinne. Opo on vähän kelju tässä koulussa, mutta työtäänhän se vain tekee, eikä yhden tytön ongelmiin voi kaikkea aikaansa uhrata.

girlygirl kirjoitti...

Tsemppiä viikkoosi! Voisiko joku käydä sun kanssa kaupassa? Ei olisi niin tuskallista. Toivottavasti saat lähdettyä kouluun. Mutta jos et saa, niin yrität huomenna uudelleen.

Tino kirjoitti...

Jos ei tänään onnistu, niin huomenna on jo uusi päivä.

Ja kiitos.
<3

Kelvoton kirjoitti...

Tiedätkös, kaikkia niitä vahvoja sanoja joita sä aina mulle annat, saisit nyt hiukan sanella itsellesi. Minä kun en siihen nyt kykene.

sontsaaa kirjoitti...

Siis painatko sä 38 kg?? Kuinka pitkä oot, jos saan kysyä? Tunnen itteni norsuksi näiden reilu 50 kilon kanssa..huohhh -.-
Voimia kuitenkin sulle :)<3