Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Ripuli on iloinen tauti.

Heräsin neljältä. Kuopus herätti. Sen vatsa alkoi toimia, kiitos Duphalacin, viikon ummetuksen jälkeen. Noita saakelin lääkkeitä, kenenkään elimistö toimi oikein kun pitää vetää naamaansa joka sorttia ikuisenelämän nameja.
Leijona soitti äsken ja sanoi että ihan hyvin niillä menee, puuroakin on saatu syötyä puoli lautasellista. Ja tiskipöydälle unohtamani puolikas ruskea banaani.
Nyt tekee mieli lakritsia, Pandan täytelakuja. Ehkä se on käytävä hakemassa, luultavasti en hae kuitenkaan kerta olen menossa suoraan kotiin, jonne kerran kun pääsen, en sieltä lähde mihinkään kirveelläkään.
Eilisilta oli maailman paskimman tuntuinen. Ensinnäkään saakelin mammuttimarkkina-sitimarketissa ei ollut ruisleipää jäljellä, siispä ostin appelsiinejä pari kiloa, vaikken niitä saisi syödä kun olen sille myrkylle ihoallergisoiva, ja Pringlesejä. Kiitos niiden iltakrapula olikin kerrassaan mahtava. Kun ei saisi syödä helvetin transrasvoja pään tilanteen takia, ne kuulemma pahentaa mielenterveysoireita.
Itkin saunassa Leijonan kainalossa ja pyysin siltä anteeksi että se joutuu kestämään paskamaista oirehtimistani. Sillä ei kuulemma ole mitään väliä. Että itse se on paikkansa valinnut. Screw that, ei helpota omatunnontuskaa.
Tänään on täysikuu, meinaakohan pysyä pilvessä taivas. Olisi varsin suotavaa kerrankin, jos meinaisi, ehkä jopa saisi pienet tirsat vedettyä. Jos pysyisi tavanomainen kuuhulluus kurissa. Nämä ensimmäiset täysikuupäivät on kyllä menneet suhteellisen rauhallisesti kiitos yltiöväsymyksen: illalla nukahdin tupakkavaatteet (tuulitakki ja fleecehousut) päällä sänkyyn hetki sen jälkeen kun olin kivenkovaan väittänyt Leijonalle, että jaksan kyllä mennä pesemään hampaat.
Voi helvetti 3 tuntia vielä töitä.

1 kommentti:

ღ Crystal kirjoitti...

Mäkään en yleensä kotoa poistu jos oon sinne kerran päässy. Nykyään tuntuu et elän kotona "loukussa" ku ei tarvitse mennä mihkää enkä jaksa herätä enkä pukeutua. Päivät menee koneella, kahviajuoden ja tekemättömänä.