Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Iskäpäivä III

Taas voisi kitistä naapureista! Ihan vaan yleisen vittuuntuneisuuden vuoksi. Niistä tuossa yläpuolella asuvista, joilla on mm. pakkomielteinen remontointitarve, huono kuulo ja stepperi, jolla rampataan vasten paljasta lattiaa niin että lasit helisevät kaapissa. No, tänään niistä oli hyvä idea alkaa siirtelemään huonekaluja pitkin lattiaa kuudelta aamulla, joka ei tietenkään enää ole hiljaista aikaa, joten paskaakos tässä narisen...

Ei se mitään, johan se olikin aika kammeta itsensä väärällä jalalla pystyyn katkouniltaan.
Eilinen selkäjuilintoineen kärjistyi kahteen Sirdaludiin, mikä kohdallani vaikeuttaa hengitystä huomattavasti, kuivattaa elimistön/nostaa mielettömästi ruumiinlämpöä eikä tietenkään edesauta muinkaan tavoin nukkumista. Tässä sitä kärvistellään kuumeisena ja äärimmäisen vittuuntuneena koko maailmaan.

Vittuuntuneisuuden laukaisemista on saattanut edesauttaa eiliset iltapuhelut ex-akalta, joiden aikana se vaati saada puhua lastensa kanssa, jumalauta olisi soittanut sellaiseen aikaan kun täällä vielä hereillä oltiin, vai eikö se kello käy samalla tavalla siellä rouviuden valtakunnassa? Muutenkin, totesin vain, että soittakoot perjantaina kello viisi alkuillasta meidän aikaamme, kuten minullakin on lupa tehdä. Niin, minä saan ottaa yhteyttä omiin lapsiini kerran viikossa kellontarkkuudella, mutta sillä on oikeus soitella kellonympärikö. Ai mutta tämäpä olikin reilua taas!
Eiköhän se vaihteeksi vaivannut äitiäni älyttömällä kitinällään paskiaismaisuudestani ja maailman sitä kohtaan langettaneesta epäoikeudenmukaisuudesta paiskattuani luurin korvaan ja suljettuani koko soittelurakkineen.

Että juu kyllä saa vanhemmillakin olla huonoja päiviä, eri asia on vain miten sen ilmaisee. Huutaako sitä kaikesta mahdollisesta jälkikasvulleen vai ilmoittaako että nyt on paska olo. Käyttämättä ilmaisua "paska olo" tietenkin, kerran aika nuorista juurista on kyse, kerran ei ole tarkoitus muuttaa niistä kiroilukoneita.

No mutta ehkä tämä tästä vielä valoistuu kuuden tunnin koulupäivän aikana eikä tarvitse tulla naama kurtussa takaisin.

Ps. huono tukkapäivä, netti jumittaa ja finniarmeija suunpielessä!

1 kommentti:

shadychick kirjoitti...

En tahdo loukata sun miehisyyttä millään lailla, mutta oot aika lutunen tossa kuvassa. :D