Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

tiistai 19. lokakuuta 2010

nuppigalleria


kaikki veriarvot ok.
se on kai sitten jostakin muusta kiinni miksi on niin huono olo.

selvitäpä sitten mistä.

päästä
niin vissiin aina.

en mene katsomaan mummia sairaalaan, ahdistaa, näpytän pleikkarilla silmien pullistuessa jo päästä, yö on uneton ja täysikuu on kohta taas täällä, aamu alkaa kyyditsemisillä.

Tuntuu että olisi jo myöhäinen ilta, mutta se näyttää vasta kahtatoista, olen ehtinyt käymään kaupassa, kylässä kaverilla, koulussa syömässä, asioilla, vielä toisen kerran koululla, hoitaa lapset päiväunille...

isäpäivinä aikaa tuntuu olevan vaikka muille jakaa ja kyllästyttää vain olla. koko ajan haluaisi olla menossa.

1 kommentti:

Tossavainen kirjoitti...

Heippa taas, siitä onki aikaa ku oon viimeksi blogiisi kommentoinu! :) Voi että, ei kuulosta kovin hyvin menevän sinullakaan. Voimia paljon! Jospa se siitä, vaikka sitä kait tässä on toivottu jo liian kauan. Menkää vähän viettämään lomaa lasten kanssa jonnekkin, vai millanen rahatilanne on menossa? Jos vaikka eläintarhaan tai kyläilemään tai jotai pientä. Jos vähän piristyisit. :) Mä oon kyllä tosi huono neuvomaan yhtään missään.. Mutta ainaki kannatan sitä, että ulos huushollista hus hus ja menkää vaikka kirppikselle tekemään löytöjä tai tehkää jotain hyvää ruokaa tai leipokaa. Mustikkapiirakka on muuten tosi hyvää näin syysiltana ja sitten kuuma kaakao kermavaahdolla, nami. :) Ja tottakai joku hyvä elokuva jostain videovuokraamosta. Siinä jotain ideoita, toivottavasti pikkasen edes piristyit kommentista. :)