Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

maanantai 20. syyskuuta 2010

Kun minä haluan kasvaa isoksi, minusta tulee mormooni


Hyvä Joulupukki!

Minä kirjoitan tänä vuonna hyvin aikaisin, koska pelkään, että muuten en muista, ja ehtiihän tässä nyt toivelistaansa vielä päivittää, jos jokin tulee tarpeettomaksi/ehtii jo ilmiintyä elämääni/haluan jotakin muuta vielä!

No, ensinnäkin, että päästään näistä turhista niin maailmanrauhaa ja bla bla sitä kaikkea mitä on pakko toivoa että vaikuttaa oikein kiltiltä pojalta, mitä minä kyllä olenkin tänä vuonna tähän mennessä ainakin ollut. Tai ainakin kovasti yrittänyt olla.

Koska olen hyvin lyhyt ja sen takia koen suuriakin masennuspuuskia lähes viikottain, toivoisin hieman lisäpituutta, 10-20 senttiäkin sopii vallanmainiosti.
Sen lisäki kivaa olisi saada uusi talvitakki, sellainen missä on karvareunushuppu.
Myös tykkäisin, jos saisin enemmän aikaa lasteni kanssa,
ehjän pään,
uuden sydämen vanhan reistailevan tilalle
sekä...
no, joulusuklaata tietenkin!

Haluaisin että toisit Leijonalle vähän naisenlogiikkaa ajatteluun, tai jos ei sitä ole varastossa, niin ainakin Anttu-logiikkaa.
Ja se kaipaisi myös uusia pitkiäkalsareita, ne vanhat on aika rikkinäisiä jo, sekä hyvinkäytettyjä.

Hmm, mutta tarvittaisiinko me muuta?
Vauva olisi ihan kiva, jos järjestyisi mitenkään... nykyisillä rakennusaineilla ei saa kuin sotkuisia lakanoita aikaiseksi ja alkaa jo vähän surettaa, ettei tästä tule mitään kaikesta haluamisesta huolimatta.

Mutta siinä kaikki, mihin tarvetta olisi, tällä kertaa, muistaisithan myös Aivovasaraa ja kaikkia läheisiäni jollakin mukavalla, toivottavasti sinulle kuuluu hyvää ja jaksat vielä lukea näitä kirjeitä joita tulee ympäri maailmaa!

Anteeksi, etten ole kirjoittanut niin moneen vuoteen...

Toivoo Anttu 20 vuotta, Suomi

3 kommenttia:

Kiiu kirjoitti...

Khihi, eiköhän nää toiveet toteudu ;)

Sini kirjoitti...

aika söpöä, miunki pitää kirjottaa pukille tälleen hyvissä ajoin. :D

shadychick kirjoitti...

Muttakun ei se olisi reilua, ei siskolle eikä meille 4 muulle lapselle. Ei se pikkusiskon syytä ole, minkälainen tilanne meillä on kotona. En tiedä, en haluaisi edes ajatella koko asiaa.

Toivottavasti edes osa toiveistasi täyttyy. <3