Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Hyvijä uutisia!

Tänään kun olin juoksemassa ulos töistä noin kello 14:57 puhelin soi. Terkkani, se on käynyt läpi laboratoriovastauksiani ja kertoo, että syöpämarkkerit on koholla. Halusin nekin katsottavaksi, kaikki verikokeet, minä tykkään verikokeista, kaikilla on omat perverssionsa, enkä ole koskaan sanonut, etten veren katselusta tykkäisi.

Se vaan sanoi, että laittaa viestit huomenna lääkärille, että se voi tehdä lähetteet sairaalaan ja pääsen kuvauksiin ja koepaloihin, tarkempiin jatkotutkimuksiin jne, siellä se vauva mikä on mahassani potkutellut aikansa varmaan otetaan osalti pois, surku käy, vaikka kai se on helpottavaa, jos olosta tulee edes vähän parempi.

No, ehkä se loppukesästä selviää onko mitään vakavaa vai taas samanlaista kasvustoa kuin mahasta aiemmin poistettiin, vaikka tämä ei saatakaan mahassa olla vaan jossain muualla elimissä, odotetaan TT:hen asti.

Sanon vaan, että "jee!"

älä oo daijjjuuuuu

2 kommenttia:

Kristina kirjoitti...

En ole pitkään, pitkään, pitkääään aikaan lueskellut blogiasi, nyt kahlasin tekstiesi läpi. Uusi ulokasu (tai ehkä siulle jo vanha) on erittäin siisti.

Hmm, mie oon nyt vuoden ite taistellu erilaisten mahakipujeni kanssa eivätkä lääkärit tutki tai siis määrävät antibiootteja jonka jälkeen muita lääkkeitä ku kappas, antibiooteista tulikin mahahaava. *bangshootmeinthehead*

Nyt pääsen ens kuun alussa tähystykseen ja jännää ois jos sieltä jotain löytyisi, niin sais sanoa kaikille lääkäreille: in your face, ei nämä oo psykomaattisia oireita että stressaan jostain tjmv etten pysty edes kävelemään.

Toivottavasti siun terveytesi saa kohilleen ja olosi edes himppase paremmaksi :>

Regina kirjoitti...

voi ei.
muuta en osaa sanoa, mutta. toivon, että pian kääntyisi taas valoa kohti.