Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

torstai 23. kesäkuuta 2011

"Lääkäri tekee maksillaaripunktion, jonka jälkeen nenästä tulee puoli kahvikupillista vanhaa sammakonkutua."

vv11/6

Kävin eilen Homokorvan kanssa Juhannus-ostoksilla. Kaljaa, makkaraa, viintä, lisää lihaa, viinaa, jotakin juustoa, rainbow-siideriä ja jopa salaattitarpeet! Jotta voi tehdä vaikka kanasalaattia? Juhannukseen täytyy tunkea lihaa joka paikkaan, mikä hieman allekirjoittaneen ruokailuja supistaa, mutta joku lupasi tuoda perunasalaattia. Yleensä perunasalaattia tulee noin kilon verran. Kaikilla on se pelko perseen alla, ettei toiset muista, ja jokaisella on loppujen lopuksi oma rasiansa, vaikkei sitä edes kukaan syö. Paitsi minä, minä rakastan perunasalaattia. Uudesta vuodesta Itsenäisyyspäivään, kaikkina vuodenaikoina ja juhlapyhinä.

Parisuhdeihmiset taipuivat siihen, että liityn niiden seuraan. Koska silloin saadaan ruokakulut jaettua pienemmiksi. Luonnollisesti.

Vai miltä kuulostaa muihin korviin viesti "tää ja tää ei tuukkaa mut hei lähe kauppaa käymää mukan nii ostetaa jotaa grillijuttui?" ja "maksat siä nää makkarat ja noi kyljet tos?". Kyllähän minä armopaloillakin voin tässä vaiheessa mennä, ei tarvitse yksin kotona murehtia paskaa elämäänsä.

Vanhojen kavereiden kanssa huomaa, kuinka paljon on muuttunut. Että miten ei odoteta sitä että suusta lentää asiaa toistenkin juttujen päälle, kunnes tunnin kuluttua taas tajuaa että pidä nyt se turpas kiinni ja anna meidän hoitaa puhuminen, ei ne sun jutut oo yhtä kivoja.

Olkoot.

Ps. onpa mul kivan mielikuvituksellinen työ!

EDIT:// Sain näytteenottoajan ensiviikon torstaiksi, suoraansanottuna vituttaa, miksei keskiviikoksi, se olisi sopinut niin paljon paremmin kaikkiin suunnitelmiini ja nyt joudun tekemään ne kaikki uudestaan ja miettimään millä pääsen oman hoitopiirini keskussairaalalle. Onhan se polkupyörä keksitty. 10 kilsaa ja haava mahassa takaisin oujee.

1 kommentti:

ღ Crystal kirjoitti...

mm se on kettumaista et joo käyään kaupas, mut hei jos sää maksat nää ja nää jutut täs ni kaikki on jees.. mieluiten ite oisin juhannuksena vaan himas tai kävisin vähän jossain makkaraa syömäs mutta en oikeastaan välitä niin paljon lihasta et lähtisin siitä maltaita maksamaan, en edes jussina