Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

tiistai 13. syyskuuta 2011

mu dieetti

Eilen tuli maailman karmein olo ikinä, aloitettiin sytot nimittäin. Luulin että kuolema korjaa ja jos ei saatana äkkiä korjaa niin kyllä sen ite hoitaa pois alta. Harmi vaan että oli kiinni vessanpöntössä ja oksennusämpärissä ja lopun aikaa lojui vaan sohvalla vitun oloissa ja vielä karmeammissa mielentiloissa sen kuolemanlöyhkänsä kanssa kun kaikki solut alkaa mätänemään sisällä.

No! Eipä hätiä! Tänään on ollut vieläkin kamalampaa! Nyt sitä jo toivoo eilistä olololoa takaisin. Maha ja kurkku ja kaikki on kipeänä oksentamisesta ja kakoo tyhjää. Pahoinvointinappeja ei voi vetää naamariin kun nekin tulee samantien takaisin. Ei vettä, ei teetä, ei lihalientä. Ei herranjumala ainakaan mitään kiinteää.

Nyt on puolisentuntia muhitellut mahassa kourallista sipsejä (vihaan sipsejä, mutta niissä on suolaa) ja puoli mukia kaakaota. Muuten on kaikki mitä on yrittänytkään tullut takaisin sen siliäntien. Ruokavalinnoissa tärkeintä on se helposti oksennettavuus jos ne nyt takaisin huolii tulla. Ainiin! Söin myös kaksi juustoraasteraastehippua.

Huominen pitäisi vielä kestää, sitten siitä tulee kuulemma vähän vähemmän etova ja pystyy ehkä jo juomaan jossei syömään normaalisti. Ennen sitten seuraavaa hoitoa.

Aattelin että jos ei sytoista tipu tukka niin sitten siitä ettei mitään saa pysymään naamarissa. Vois tässä tavoitteeksi ottaa sen -10 kg tässä kuussa kerran näin hyvin voidaan.

Ps. en voi ite mennä edes kuselle kun ei pysy tolpilla, täs nyt taas todistetaan rakkautta ku itkee ku ei se pissa tuu vaikka tuntuu siltä et pakko tulla, vaikka mitä sieltä tulis ku kaikki on jo suunkautta pihalla, ja toinen pitää olkapäistä pystyssä.

2 kommenttia:

Orangetean kirjoitti...

Voi toista... :(

Anonyymi kirjoitti...

murupuru <3
Kk.