Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

tiistai 15. kesäkuuta 2010

Nukkumatti, minne olet eksynyt?

Ootsä kipeenä?
Juu… Perjantaista asti.
Siltä näytätki.
Ei vaan kehtaa olla pois, totean ja mussutan juustoa leivän päältä. Ei ole yhtään nälkä ja oksettaakin, mutta aina sitä saa yrittää, jos syömisestä olisi muka jotain apua.
Työmies taittaa lukemansa aamulehden kasaan ja ojentaa sen pöydän yli käteeni.
Käyn tupakalla enkä meinaa päästä nousemaan kiviaidan päältä ylös lopetettuani, jalat ei tunnu kantavan ja polvet temppuilevat pahemmin kuin pitkään aikaan. Tämän työn huonoja puolia, lonkkavaivat ja polvien kiertyminen polkimien pumppaamisesta.

Minua väsyttää niin kamalasti. Hätkähdän hereille ja kolautan otsan pöydänreunaan, torkun viiden minuutin välein, silmät ei aamusta kohdenna, niitä koskee, onneksi se alkaa olla jo helpottamaan päin.

Niin paha olo.

En tahdo nousta aamullakaan sängystä, mutta äiti hoputtaa.

Tahtoisin omaan kotiin nukkumaan, muttei se käy, nyt on vasta tiistai, ja perjantaihin tuntuu olevan ikuisuus. Pääsen puoli neljältä, sen jälkeen suunnitteilla on päivätorkut ennen illan Bodycombatia, jos nyt sinne edes kykenen.


Laxoberon ei saa mitään liikkeelle ja suututtaa, se kun ei paskaa tule ulos väsyttää ihmistä yllättävän paljon, ja saa inhottavan nälänväristyksen kulkemaan pitkin suolistoa, vaikka olo olisi kuinka kamala ja täysinäinen tahansa.

Tulostan salin tuntilukkarin työpisteeni ilmoitustaululle lasten kuvien viereen. Jos sitä vain jaksaisi, tekisi ihan hyvää. Ei tässä kunnossa eletä kauaa.

Eilen Tapsu kävi vanhimman enon kanssa tuomassa uuden sohvan äitille, haistelin sen paitaa, se haisi ihan Leijonalta. Ne välillä lainailee toistensa partavesiä ja suihkusaippuoita töissä.

On ikävä. Koskettamista. Olemista.

2 kommenttia:

whatsername kirjoitti...

Sä olet kipeä, ei silloin tarvitse mennä töihin. Paranemisia

Niina kirjoitti...

Smartlax niminen jauhe toimii meitsillä. Sen voi muuten sekoittaa puoleen lasilliseen jotain hedelmämehua, koska veden kanssa tuo töhnä maistuu helvetin oksettavalta. Juon noita kaks pussia yhtenä päivänä viikossa ja massu toimii viikon oikeen hyvin.