Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

HUOMENTA KAIKKI VAPPUILIJAT!

TOIVON ETTÄ TEITÄ HÄVETTÄÄ, ERITYISESTI TEITÄ YKSILÖITÄ JOTKA LUULETTE ETTÄ ON TOSI KIVA KUN PUISTON JÄLKEEN KÖMYÄTTE JATKAMAAN BILEITÄNNE JONKUN KERROSTALOASUNTOON NIIN OOTTE KAIKKI ÄLLÖTTÄVIÄ RAIVOSTUTTAVIA TEINIHUORIA JA TOIVON ETTÄ TEILLÄ ON NYT ALKOHOLIMYRKYTYS, VITUNMOISET MORKKIKSET SISARUSTENNE PANEMISESTA JA TEIDÄT ON RAISKATTU JA SE VIDEOITU JA LAITETTU YOUTUBEEN KAIKKIEN NÄHTÄVÄKSI.

KOSKA TE OOTTE IHAN VITUN HIRVEITÄ IHMISIÄ JA TEIDÄT OIS PITÄNY ABORTOIDA AIKOJA SITTE. SAMA VAIKKA ABORTOIS TEIDÄT JOKU NYTKI HAULIKOLLA. ET JOS OLISIN YHTÄÄN PAREMMALLA TUULELLA SAATTAISIN VAROTTAA ETTEI KANNATA LÄHESTYÄ SITÄ ULKO-OVEA TÄN PÄIVÄN PUOLELLA JOS ETTE HALUA ETTÄ SUOLET LENTÄÄ PITKIN SEINIÄ.

ET JOS TEILLÄ OLIS EES PIENI MURTO-OSA AIVOJA SAATTAISITTE TAJUTA JOTAAN TÄSTÄ TEKSTISTÄ MUTTA KUN EI TEILLÄ ILMEISESTI OO.

Et sillai vietin vappuni. Huomasinkin että oon kipeenä! Tärisin ihan hulluna ja päänsärkyilin. Jaksoin melkeen kattoa ekan Sinkkareiden jakson loppuun, mutta sitte luovutin ja vedin naamasta alas 2 x 400 Ibumaxin koska polvet, selkä ja kyynärvarret kerto että muuten et tuu nukahtamaan millään vaan itket näiden kipujen kanssa koko yön.

Ihan hyvin meni siihen asti kunnes vartin makoilun jälkeen saman kerroksen naapurit päätti ottaa teinikaverinsa ja jatkaa juhlintaa sisätiloissa. Tarkemmin ottaen ramppaamalla rappukäytävässä kiljuen ja huutaen. Ja voi voi kun yhen tytön kengät hiers, voi eemeli sie sen tytön poikkis, eiks ollukki kamalaa?!!?!11
Joidenkin ihmisten teini-ikä ei tosiaankaan lopu mihinkään 18 ikävuoteen, ei 20:neen eikä varmaan koskaan koska semmoset ihmiset on vitun ällöttäviä ja niiden pilluihin ja persreikiin pitäis tunkea rikkinäisiä lasipulloja.

Nää riemuidiootit ramppas ees taas huutaen kiljuen ja aina välillä kääntäen nupit niin kaakkoon että jos oli sattunu tulemaan hiljanen hetki välissä ja olin torkahtanu raivoissani niin sitä hätkähti hereille vieläkin kiehuvampana.

Et haistakaa paska, tää päivä on muuten saatanan paska koska en oo nukkunu noin yhtään. Jos teidän postilaatikkoihin ilmestyy paskakikkareita niin älkää ihmetelkö, ootte ne ansainnu täysin. Koska ootte paskoja ihmisiä niin maistakaa sitte sitä paskaa.

Hyvää vappuu, nyt on nimittäin vasta se vappu, hajotkaa, kuolkaa ja kokekaa surua, toivottavasti teidän äidit, pikkusisarukset ja isovanhemmat on joutuneet pahoihin onnettomuuksiin sillä aikaa kun ootte luullu että on tosi kiva kaikista kun ramppaatte kerrostaloissa juhlimassa - valitettavasti sellasena päivänä kun ei oo poliiseita työllistää tämmöisiin "pikkuasioihin" kuten kotirauhan rikkominen. Mut olkaa, huoleti, minä tiedän tasantarkkaa sen tämän talon häiriköiden asunnon numeron, ja tiedän myös tasantarkkaan isännöitsijän numeron jolle voi soittaa ja teille antaa varotuksen, joita tarvii kolme ennen kun teidät potkitaan pihalle sellasella voimalla että voi olla ettei teille löydy uutta vuokrakämppää enää koko maasta.

5 kommenttia:

Ninka kirjoitti...

Mä niin ymmärrän.

Anonyymi kirjoitti...

Ja minä.

Anonyymi kirjoitti...

I feel for you too! Mutta sillon kun ne on siinä rapussa, niin kannattaa avata ovi ja sanoo niille, että "Turpa kiinni nyt!"

Anonyymi kirjoitti...

Anttu on vihainen.

Anonyymi kirjoitti...

Apua, enpä haluaisi törmätä sinuun suuttuneena :)