Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

maanantai 9. toukokuuta 2011

Parasta tässä työssä on se, ettei tarvitse paskaakaan tietää mitä eri toimenpiteet tarkoittavat, eikä latinaakaan tarvitse osata ymmärtää, kunhan sitä osaa kirjoittaa.

Tiedättekö mitä, nyt minä olen töissä. Olen ollut hekumalliset 8 tuntia 56 minuuttia, ja nyt taidan alkaa tekemään lähtöä. Leijonakin pääsi äskettäin sädepolilta pois, ja sanoi marssivansa tähän suuntaan, ja että jos sitä ei vartin päästä näy niin kannattaa käydä tarkistamassa pihalta onko se sinne tuupertunut.

Töihin oli kiva tulla. Minusta tänne on aina kiva tulla, vaikkei mitään maailman parasta hommaa olekaan, ja tähän kyllästyy muutamissa viikoissa, mutta kiva se on silti jotakin aloittaa tekemään, minkä varmasti osaa.
Omalle kontolle on taas vaihteeksi langennut perkeleen tekonivelten purkaminen (tsahahaa).
Itsehän olin tekonivelyksiköllä töissä talvi/kevään 2009, ja tästä syystä sitä kontolleni vieritetään joka ainoa kerta kun osasto on onnistunut itsensä ruuhkauttamaan. Ja siitä syystä että jos kerran hallitsen tekonivelkirurgian termistön, niin saan luvan hallita myös muun leikkaussanaston, on toinen sijoitukseni yleensä leikkurin puolella.

Ainut mikä tässä muuttuu vuosien varrella on kuitenkin vain toimenpiteiden nimet, nykyään käytetään artroosivaivaan ilmeisen paljon Synergy-R3:a!
Kiinnostavaa eikö totta.

Olenpa tässä vähän mietiskellyt. Julius täyttää lauantaina 7 vuotta, eli siitä tulee superisopoika, ja ajateltiin Samin kanssa että no jos ostetaan vaikka Afrikan tähti viikonlopuksi, kerran nyt se on jo siinä iässä että jaksaa keskittyä lähes yhtä kauan jopa kuin isipappansa yhteen asiaan kerralla (n. 10-15 min max).
Sittenhän se on mankunut skeittilautaa jo viime keväänä. Isin silmissä se on semmoiseen liian pieni, mutta kun kerran osaa vedota siihen että kaikki muutkin, ja mitä sitä nyt itse muistelee niin on sillä laudalla rullailtu pienempänäkin. Onhan se pitkänajan tähtäimellä terveellisempi vaihtoehto kuin videopelit ja telkkarin eteen orjuuttavat DVD:t ja lastenohjelmat, joten ehkä se nyt sitten on aiheellista vain hankkia. Tosin vasta sitten kun isi nyt saa sitä rahaa ulos, siihen asti mennään sillä Afrikan tähdellä ja kesällä täytettävillä lupauksilla.

Nyt se puhelin rimputtelee ykkösiä ja aika on lähteä kotiapäin äitille tunkemaan naamansa täyteen pullaa (meillon Tuppervaarakemut) ja odottelemaan illan peliä, siinäpä suuret suunnitelmat tällekin päivälle. Hyvää maanantaita vaan.

2 kommenttia:

Scarlett kirjoitti...

Ymmärsinkö oikein? Sä teet siis työssäsi niin, että kirjotat saneluita puhtaaksi? Näinkö on?
Olen sitä tehnyt itse tosin en sairaalassa. Jos tosiaan teet sitä hommaa niin se on kyllä aika raskasta.

Kelvoton kirjoitti...

muista säästää sen verran että saa kypäränkin ostettua.