Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

lauantai 28. toukokuuta 2011

Maailman kivin läskiahistus nimeltä kaverin valmistujaiset.


 Tiedättekö kuinka mukavaa on kun ei ole mitään päällepantavaa. Ei sitä tavallista kitinää kun joutuu miettimään aamulla tai illalla päänsä puhki että mitä sitä laittaisi päälleen täksi päivää, vaan sitä ettei yksikään vaate sovi. Paitsi verkkarit ja Leijonan huppari missä olen kulkenut viimeisen kaksi kuukautta. Tai ei, yhtenä päivänä oli tuulipuvunhousut jalassa.

Luultavasti en sitten voi mennä viikon päästä oleviin valmistujaisiin, koska sinne ei taida olla sopivaa mennä niissä maalisissa pieruverkkareissa ja hupparissa mitä ei ole pesty aika pitkään aikaan (koska ei ole ollut muutakaan mitä laittaa päällensä).
Se on harmi, koska olisin halunnut mennä, ja kyseinen ihminen ansaitsee kaiken mahdollisen arvostuksen, vaikka koulussa menikin viisi vuotta, se taisteli sen kunnialla loppuun, eikä hypännyt raukkamaisesti kelkasta.

Koska kyseessä ei ole omat valmistujaiseni, en ole paastonnut viimeistä kahdeksaa viikkoa, tehnyt yötä päivää kyykkyjä ja hieroskellut käsiläskeihini kiinteyttäviä voiteita.
En ole tehnyt niin mitään ulkomuotoni kohentamiseksi, edes värjännyt tyvikasvua piiloon, ja enää on viikko aikaa tehdä kaikkensa, jos haluaa olla ystävä eikä mikään kitisevä teini joka jää peiton alle itkemään löllöjään jotka pursottaa jokaisten liian tiukkojen housujen kauluksen yli niin että kauempaa katsottuna voisi erehtyä luulemaan jonkun idiootin nostaneen pelastusrenkaan vyötärölleen.

On niin se olo että vittu en syö enää ikinä mitään.
Tänään en luultavasti syökään, koska tämä on sen verran masentavaa, ehkä en huomennakaan jos erehdyn katsomaan peiliin.
Laskujen maksun jälkeen tiistaina (ainakin toivottavasti tiistaina) tulevasta minipalkasta ei jää käteen mitään, että edes ehtisi hankkimaan jotakin säädyllisempää, joten olen kirjaimellisesti jumissa liian pienissä rytkyissäni.

Vaihtoehdot ovat siis
a) menen alasti
b) en mene
c) en tosiaankaan mene
d) en syö kuin lihalientä seuraavan viikon ja ehkä voin mennä jos paita ja housut tai edes toiset mahtuu päälle.

2 kommenttia:

pirttis kirjoitti...

Miksi tämä kuulostaa niin tutulta..?
Itsellä olisi edessä _siskon_ lakkiaiset viikon päästä ja sinne ei yksinkertaisesti voi olla menemättä tai sisko kirvesmurhaa minut...

Anonyymi kirjoitti...

No voe hyvänen aika... Eikö se sinun siippas vois sen verran sponssata/lainata, että saisit vähän uusia vaatteita? ;)