Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

torstai 5. toukokuuta 2011

Välillä (vaiko aina?) vaan vituttaa.

Minkä takia maailman parasta juomista on niin noloa ostaa. Miksei suklaa Nutriletejä voi pakata mitäänsanomattomanharmaaseen laatikkoon ja kirjoittaa päälle vain ja ainoastaan tuotteen nimeä. Miksi se täytyy pakata rääkyvänvihreään pahviin joka kirkuu kilometrien päähän "MIE OON LAIHUTUSTUOTE! MINUA OSTAA LÄSKIT!" kaikenmaailman lisäselostuksineen. Miksi sitä täytyy mainostaa niin ahkeraan televisiossa ja katujenvarsimainoksissa Maailman Parhaaksi Laihdutuksen Apuvälineeksi niin että jokainen kaljamahajamppakin tietää mitä se mystinen huutava laatikko käsissä oikein sisältää ja sitten ne osaa katsoa tietävästi päästä varpaisiin ja pyörittää naureskellen päätään?

Minä rakastan suklaanmakuista Nutrilettiä. Kesäisin kun on liian kuuma voidakseen syödä se on pääosan päivästä ainoa energianlähteeni, lutraan sitä muutaman pussin päivässä, tietenkin ½ pussia kerrallaan, ei sitä kuulu kokonaista pussia yhteen tuoppiin kaataa, siitähän tulee tappomakeaa, ja sillä jaksan vaikka maailmantappiin ja siihen asti että pääsee omaan rauhaan nassuttamaan naamasta alas kaikkea vastaantulevaa kun ilta vihdoin viilenee.

Minulle tulee Nutriletistä mieleen kesä.
Se on hyvää.

Ja siitä saa kaikki tarpeelliset vitamiinit ja hivenaineet mitä ei minun tavanomaisella ruokabudjetillani yksinkertaisesti muuten saa. En minä saa mitään salaatteja ja lihankorvikkeita ostettua kotiin kuin ehkä kaksi kertaa kuussa.

Se on hyvä iltapala, koska en saa iltaisin syödä niin paljoa jos a) haluan nukkua ja b) herätä aamulla virkeänä.
Se on hyvä aamupala kun ei ällötykseltä ja tukkoisuudeltaan pysty syömään mitään kiinteääkään.
Se on hyvä välipala jos ei vielä jaksa alkaa tekemään ruokaa.
Se on hyvää kuumina päivinä.

Ja vielä ihanampaa jos on kamala makeanhimo.
Koska minä en edelleenkään saisi syödä sokeria mielinmäärin.

Minä sanon sen suoraan, suklaa-Nutrilett on maailman parasta juomista.
Se on oikeasti parempaa kuin Pepsi Max, ja se on paljon sanottu, Pepsi Max on kuitenkin juomien kuningas, kuningatar ja vielä kruununprinssikin.

Mutta miksi maailman parhaat juomat täytyy pakata ällöttäviin laihdutushössötyspaketteihin? Jos joku näkee että käyttää Nutri-tuotteita tai vastaavia, sehän nauraa. Se piikittelee että mitä vittua! Ja jo sen lisäksi että hävettää ylipäätään se niiden ostoreissu alkaa hävettää lisää se että joutuu puolustelemaan valintaansa. Tekosyin. Koska eihän sitä suoraan voi sanoa että tää nyt vaa on niin hyvää, eihän sellaista uskota. Sama kun ne jotka eivät vaan tajua Pepsi Maxin ihanuutta eivät suostu uskomaan että se nyt vaan on niin paljon parempaa kuin tavallinen Pepsi, tai että oikea Coca Cola maistuu ihan lehmänpaskalta, ja siksi en sitä tosiaankaan juo mutta voin juoda Zeroa tai Lightia koska no, ne nyt on ihan hyviä. Ei, Pepsi Maxia kuten Nutrilettejäkin syödään siksi että vahtii linjojaan. Kun on niin saatanan läski. Siksi laittituotteita käytetään. Kumipolaria, rasvatonta maitoa tai jopa maitojuomaa, Minilättaa ja muita terveysintoiluhaihatuksiksi nimettyjä tuotteita.

Ne jotka ovat päässeet sen vittuilun yli ovatkin niitä jotka pätevät sillä, etteivät vähäkaloriset tuotteet ole terveellisiä. Niissä on rasvan sijasta sokeria tai muuta rasvaakin haitallisempaa, jolloin verensokeri heittelee, ja sitä syö enemmän ja on kärttyinen, ja että ne aiheuttavat riippuvuutta eikä niillä siksi voi laihtua alkuhuuman jälkeen kun täytyy saada enemmän. Ja että rasvaa kyllä tarvitsee jokainen ihminen. Ja proteiinia. Ja niin muuten hiilareitakin.
Että laihistuotteet on pahempia tai ainakin suoraan verrannoillisia roskaruokaan.

Tyhmähän sitä täytyy olla jos ei tiedä että oikea kunnollinen ruoka on paras painonhallintaan, jos sitä haluaa pysyviä tuloksia.

Mutta tyhmä täytyy myös olla jos ei anna ihmisen pitää niistä valmisteista joista pitääkään. Olkoon ne sitten tyhmään raikuvanvihreään pakettiin pakattuja painonhallintapirtelöjauheita tai ei.

Pepsi Max on parempaa kuin Pepsi.
Cola Light ja Zero on parempia kuin tavallinen kola.
Kumipolar on oikeasti hyvää ja rasvainen juusto maistuu pelkästään rasvalta, eikä se ole hyvää.
Rasvaton maito on niin paljon raikkaampaa eli parempaa kuin 1.5 prosentin kermamaito.
Niin myös Maitojuomakin.
Minilättaa voisin syödä vaikka suoraan purkista.
Ja Nutriletin suklaapirtelö on taivaallista.

Terveisin, Anttu

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Rasvaton maito on niin paljon raikkaampaa eli parempaa kuin 1.5 prosentin kermamaito."
:D Niin totta ja nyt tekee mieli maistaa sitä suklaa-Nutrilettia, mutta tuskin sitä kehtaa käydä ostamassa kun on jo valmiiksi alipainoinen...

lumienkeli kirjoitti...

Ei oo tullu mieleenkään ruveta litkimään mitään nutrilettejä (niitä toisia nutreja pakotettuna senkin edestä -.-) mutta toi maito juttu on niin totta! :D ja laittikolat <33

Cherry kirjoitti...

Oon ajatellut ihan samaa..! Vituttaa jo muutenkin norkua lähimaillakaan kaupan luontaistuotehyllyjä, kun selän takaa joku puolituttu tantta tulee nenäkkäästi kysymään, että meinaanko alkaa laihduttaa... Oon itekin katellut - kaukaa - noita nutriletteja, mutta kehtaanko ikinä ostaa kun oon sitten heti joku ufo syömishäiriöinen alipainoinen laihduttaja. Niin kun kyllä olenkin, että sen puoleen...

Heidi kirjoitti...

Toi on ihan totta, limsat vaan maistuu paremmilta laitteina. Sokeriversioista jää suuhun semmoinen kalvo, yök. Mutta kyllä mua pelottaa noiden kevyttuotteiden sisältämät lisäaineet ja aspartaamit sun muut. Sen vuoksi oon alkanut vältellä niitä ja panostaa oikeaan ruokaan ja luomuun. Mut se vasta kallista onkin :( Nyt kyllä alkoi tehdä mieli tuota Nutrilettiä :)

Anonyymi kirjoitti...

Pepsi max <3 ja kyllä, oon läski :D