Miun Perhe

Leijona: aviopuoliso Aivovasara: kani Lapset: Jupu, Napsu, Nupsu & Romy

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Tänään onkin ihan hyvä päivä vaikka särkeekin

Ja särkee kovaa. Mahaan ja käteen ja polviiin ja pyörryttää ja oksettaa, tupakka maistuu juuri siltä kuin sen odottaakin maistuvan liian vähien unien jälkeen; pahalta, ja siltä että on polttanut jo koko yön, niin kuin melkein onkin, ja tiesihän sen jo alkuillasta ettei nyt ehditä nukkumaan, nyt syödään nimittäin sokeria, ja minä olen sokeri- ja kofeiiniyliherkkä ja käyn ylikierroksilla niin että hampaat kolisee ja kaliseee ja polvet notkahtelevat minkä kerkeää, on kuuma mutta liian kylmä, ja silti otan Stellaa vaikkei sitä näissä oloissa saisi kun ei se saa kuin entistä sekaisemmaksi, maalaan hienoa, ja se on hienoa siksi vain että se juuri siinä valossa ja märkänä kimmeltää ja akryyli tarttuu kuiviin huuliin ja mattoon ja sitä on vielä käsivarretkin täynnä seuraavana aamuna.

Silloin kun kello kilkattaa 07:00, mutta torkutan ja sitten laitan sen soimaan kahdeksalta ja näytän maailman kauheimmalta kun juon laittimehua jossa on tiivistettä vain väriksi, ja telkkarista tulee nuut nuut-Pingu ja ne rakentaa sen pikkusisaruksen kanssa telttamajaa.
Minä ja minun mahani lähdetään tunti myöhässä, puikahdetaan sisään koulurakennukseen toisen ryhmän opettajan perässä, koska ollaan hukattu avainkortti ties koska, muttei ole sitä maagista 5 euroa että saisi uudenkaan.

Tai onhan minulla rahaa, saan velkoja takaisin 2 ja sitten vielä 15, ne on kaikki ylimääräistä budjettilaskelmiini, mutta ostankin pyykinpesunestettä ja hiusväriä, kaksi murhetta vähemmän.
Ja saan minä töitäkin, pomo soittaa ruokatunnillaan ja kysyy jos tulisin maanantaisiksi ja tiistaisiksi ennen kuin aloitan täyspäiväisenä, tuntipalkkaisena kuudeksi päiväksi, minustahan tulee rikas, kunhan rahat tilitetään, voi kunpa ne laitettaisiin jo kuun lopussa, mutta epäilen kun nykyään palkkapäivä on kaikilla 16. päivä, ennen se oli sijaisilla aina viimeinen päivä, enkä tiedä ehtiikö kahden päivän tunnit joita aion tehdä yhteensä lähemmäs 20 koska siitä saan nettona yli 200 euroa vaikkei palkoillaan saisikaan kehuskella, ensimmäiseen tilitykseen vai saanko ne sitten vasta kuukauden päästä, mikä olisi perseestä, saisin maksettua vuokrat ja muut laskut ajallaan jos ne saisi käteen tämän kuun puolella.

Sitten ei tarvitsisi stressata mistään ennen Leijonan seuraavaa kunnon kontrollia, siellä kerrotaan onko se nyt parempi vai vieläkö kokeillaan pahempia myrkkyjä, mutta silloin se joutuisi olemaan koko ajan sairaalassa, ja se olisi viimeinen oljenkorsi.

Ei kommentteja: